varför just vi!


GSM29

Det här berättelsen utspelar sig i somras 2011, lördagen den 20 juli. Det var varm sommar den var den varmaste dagen och jag hängde med några kompisar som vi planerade en dag innan att åka till delsjöbadet och badad där, spela fotboll, äta och hade roligt tillsammans.
Jag vakna av fåglar sköna kvittrande och sen gick jag och tog kall skön duscha äta efteråt bra frukost för och klara min dag och har energi hela dagen. Då ringde jag mina polare och gick träffades vid busshållplatsen så vi skulle åka tillsammans.
Efteråt så gick vi tillsammans till hemköp och köpte saker som vi behövde för klara dagen exempel korv,bröd,glass,dricka,godis chips och allt som var gott och äta efter skön och rolig bad med sina polare.

Vi var framme kl 11:30 och började letade efter plats som vi kunde sätta oss ner och njuta av dagen . Vi hoppade in i den sköna kalla vattnet och badade och hade det roligt och efteråt vi spelade fotboll och åt klart maten som vi köpte. Sen så sätt vi ner och åt godis och det var nån som av mina kompisar som ställde fråga:
– vem tror ni kommer vinna nästa el clasico?
Matchen var mellan Barcelona världens bästa laget i världen och Real Madrid som kämpar för och krossa Barcelonas underbaraste fotbolls taktik.
Så svarade jag bestämd:
– det är absolut Barcelona som kommer och vinna matchen enkelt! Du behövde inte ens ställa fråga Sizar.
Då alla började skratta och hade roligt tillsammans. Tiden går så snabbt när man har det roligt och sköna dag det är alltid så. Tiden gick jätte fort och klockan var halv 6 redan och jag har fick lov av min farsa att var ute max klockan 7.
– jaap det är dag och åkte tillbaka hem tycker jag. Sa jag med ett leende.
-du har rätt Mohammed det är dags och åka tillbaka måste sköta min små syskon eftersom mina föräldrar ska var ute och äta tillsammans. Svarade Simon.
Då var vi på väg hem och hade det tillsammans roligt, skön och underbart dag tillsammans för det var länge sen.
Då var vi på väg tillbaka hem så sätt vi på vagnen och jag kommer ihåg den dagen som om den var igår. Vi var på spårvagn 11 mot bergsjön och vi var i centralstation så hoppade två polis män på vagnen och kom direkt till oss av alla människor som var på vagnen.
Jag gillar inte när nån kommer fram till mig och säger ey du vart har du varit och exakt den tiden så frågade polisen mig och mina kompisar:
– ey ni killar vart har ni varit? Vad har ni i väskan? Frågade polisen mig.
– Vi var i delsjöbadet badade och spelade fotboll. Svarade jag.
– Men vi måste kolla vad ni har i väskan du!. Svarade polis mannen med mörk röst.
Man undrar automatisk vad har hänt varför frågade polisen oss av alla? Jaha då det var en man som blev rånad av några killar direkt när vi hoppade på vagnen. Då misstänkte polisen oss eftersom vi var mer än fem killar och sätt tillsammans och hade väskor med oss.
– ey du ta fram din väska måste kolla vad du har i den. Sa polsen mannen till mig.
– ja absolut varsågod och kolla har inget viktigt i den ändå. Svarade jag.
– så började Sizar min kompis säga: vad har vi gjort varför vi just av alla?
Polisen gav inget svar och vagnen körde och väntade på oss och människor börja kolla på oss som om vi har gjort något.
Efter polisens visitering på oss så sa polisen tack så mycket fast vi misstänkte er eftersom det var någon som blev rånad av fem killar som sprang åt det hållet ni tåg så vi misstänkte er vi ber om ursäkt och det var jätte bra av er att ni gjorde inget motstånd och accepterade det vi gjorde. Tack så mycket och hade så bra dag jätte snälla killar var ni önskar att alla var som er och utan och behöva göra det till större problem.
Så det var det jag har varit med om och jag var inte stressad utan jag vet att jag har inte gjort något fel. Jag blev dömd om något som jag inte har gjort. Man ska inte döma andra direkt från första ögon kastet eftersom det är fel man vet aldrig man det finns inuti personen.