Utsidan är bara prologen


tumblr_mhpu7tRWDA1s0pnmlo1_500_large

När jag gick i 0-1an blev jag var dömd utav människor runtomkring mig.
När jag var mindre så var jag ganska överviktig och jag var medveten om det. Men jag älskade mat och gör det fortfarande så jag tänkte väl inte mer på det. Men andra folk gjorde, jag blev mobbad och dömd p.g.a. min vikt. Speciellt av killarna i min klass. Saken som inte gjorde det bättre var att på skolan skrev de upp på en vägg hur mycket man vägde och hur lång man var så att alla som var inne i det rummet kunde se. Kommer ihåg att mina föräldrar blev rasande på mina lärare när de fick höra talas om detta.
Ett exempel som hände flera gånger var att jag blev vald sist på idrotten när vi gjorde egna lag. Bara för att jag var tjock betyder inte det att jag var dålig på saker och att folk behövde se mig som ett offer som inte passade in.
Folk såg ner på mig för att jag vägde lite mer än vad de andra gjorde, och de såg väl mig som en person som inte passade in i deras livsstil. Annars hade de ju aldrig dömt mig från första gången. Förstår inte varför folk ska döma en pga. hur man ser ut? Utsidan är inte allt. De såg väl mig som en lat person som inte orkade göra något? Eller någon misslyckad? Om de hade bortsett från att jag var större än vanligt och istället försökt lära känna mig så hade de insett att jag var en väldigt go och glad person med härlig personlighet.