”The bad boy”


Badboiiii

Det var ett tag sedan, jag tror det var cirka 2-3 år sedan. Alla visste vem han var. Han var ”the bad boy”, som slogs, hejade på Gais och gjorde droger. Vissa sa att han också var huligan. Jag hade inte träffat honom, jag visste bara hans namn. Han var ett år äldre och bodde inte så nära mig så han fanns inte i mina kompis omkretsar. Jag hade som sagt inte träffat honom men på sportlovet så hade jag och min storebror en jätte stor fest. Och han kom. Jag var lite blyg och vaksam i början, men sedan började jag prata med honom, och de visade sig att han var hur snäll som helst och hade en flickvän som han älskade mer än något annat, och han skulle aldrig göra något emot henne. Så vi satt där och snackade och blev väldigt bra kompisar. Vi träffades efteråt och hängde och bara pratade, det visade sig att han hade gjort droger, men han hade slutat och slagsmålen han hade hamnat i var för att han stod upp för en vän eller bara var på fel plats vid fel tidpunkt.

Vi blev nära vänner, och han hjälpte mig med svåra saker och jag hjälpte honom med samma. Vi kunde prata om allt, och stöttade varandra helt.

Jag märkte att när jag var med honom så dömde folk mig, liksom jag hade gjort med honom, bara för att jag var kompis med honom.

Så jag antar att jag dömde honom i början, men sedan så blev jag själv dömd när jag blev kompis med honom.

Döm inte, folk är inte alltid som du först tror.

-Jen