Man borde få klä sig hur man vill!!!


fashion

Jag hatar att döma, men kommer ofta på mig själv att döma andra.
Men en av dem värsta känslorna i världen är väll att veta att andra dömer en.
När jag gick i årskurserna 7-9, Blev jag ofta dömd på grund av hur jag klädde mig. Jag gillade inte att följa trenderna som alla andra. Man blev alltid ner kollad när man inte hade märkeskläder. Jag tänkte inte köpa en väska som jag tycker är ful, utan för att man ska ha den för märket skull, nej tack!
Jag tror ingen förstår den känslan man får när man vet att människor pratar bakom ens rygg och snackar om en, Om att jag är fattig, om jag inte har någon stil.
jag märkte inte av det själv, men jag började använda mer och mer märkes kläder. Det blev min nya stil, det var som en överlevnad. Använd märkeskläder eller att inte finnas i skolan. Där kanske jag överdrev lite. Men det var så jag kände.
När jag började på gymnasiet kände jag mig ändå någorlunda Accepterad. Nu förtiden blir jag oftast kallad för snobb. Någonting jag verkligen inte är. Snobb är en människa som ser ner på människor, som ser sig själv i en högre rankning.
Jag ser absolut inte mig i en högre rankning, jag ser mig mer som en feg person som gömde mig bakom märkeskläderna i mina yngre dagar.
Varför ska man bli så dömd på grund av pengar. Det är ju inte ens pengar som gör en lycklig i slutändan. Jag har min egen stil och det är det jag trivs i. Låt mig vara!