Kristen?


hämta1

kristen? Är du kristen? Du verkar inte som är sådan som är det? Men vadå du dricker ju, hur kan du vara kristen då? Om du tycker abort är okej kan du ju inte va kristen?
Det är sådana kommentarer och frågar jag ofta får, mitt svar är då ” Ja jag är kristen, jag tror på gud och jag tror att han alltid finns vid min sida oavsett vad jag gör. Detta är min tro”

Folk dömer mig ofta bara för jag är kristen och inte går till kyrkan varje söndag, sitter hemma och aldrig gör något. Bara för jag är kristen behöver jag inte leva nunnalivet, men de är vad folk tror.
Många har sagt till mig att jag inte borde vara kristen för jag inte följer alla regler som finns och det är sant jag följer inte alla regler men det behöver jag inte göra, jag kan vara kristen ändå. Jag vill leva mitt liv så jag mår bra med gud vid min sida, han finns där för mig hela tiden för jag är guds barn och föräldrar slutar aldrig älska sina barn oavsett vad dom gör och det gör inte gud heller. Det är okej för mig att t.ex ha sex, dricka, ljuga, det kanske inte är det bästa men om jag vill ha sex innan giftermålet så tänker jag ha det. Gud kommer inte sluta älska mig för jag har samlag.
Folk har sagt att jag inte förtjänar att vara kristen och att jag är så kallad ”falsk” kristen på grund av att jag tycker det är okej med abort. Dom dömer inte själva religionen men dom dömer mig som person för att jag är kristen och har den personligheten jag har.