Jag dömde för snabbt.


hjjjj

Jag dömer folk, jag dömer folk hela tiden men aldrig medvetet.
Jag vet inte varför det har blivit så men varje dag när är ute jag bland folk, ute på stan, i mataffären, ute i samhället dömer jag folk för allt. För deras kläder, utseende, hårfärg och val.
Eller när jag har hört massa rykten om någon och tror på det utan att tänka om ryktena var sanna eller ej.
En gång var jag på en fest, mina tjejkompisar, killkompisar och några andra. En tjej som var med hade jag träffat några gånger, satt i soffan extra nära mitt ex. Jag började döma tjejen och tycka att hon var en bitch och kollade snett på henne. Senare gick de i väg och jag fick flera påhittade idéer om vad de gjorde. Jag tyckte hon var en riktig slampa att kunna göra så precis framför mig.
När de kom tillbaka gick de och satte sig på olika platser och jag gick fram för att konfrontera henne, jag började skrika på henne och blev bara argare när hon inte sa något utan bara var helt chockad. De visade sig att han bara hade pratat med henne om mig och att det har varit så svårt och komma över mig, när de hade gått iväg hade de gått och mött hennes pojkvän och som tydligen var hans kusin som jag aldrig hade träffat innan.
Jag kände mig dum och idiotisk att jag hade dömt hela situationen för snabbt. Jag bad om ursäkt hela kvällen och vi blev mycket bättre vänner och är det fortfarande än idag.