Jag är jag och har alltid varit de


whisper_2_1274347685

Allt började för ungefär ett och ett halvt år sedan. Jag bor på ett ställe där det snackas skit hela tiden. Rykten som sprids för att förstöra för folk. Folk tycker att sanningen är tråkig.
jag har alltid vart en vanlig tjej som inte stuckit ut ur mängden och jag har alltid haft kompisar. Alltid vart bra lixom. Det förändrades när jag började träffa en kille som mina två bästa vänner kände, som jag även träffat på en fest. Vi gick på samma skola han var ett år äldre. Jag gillade honom, då tyckte jag han var jätte söt och snäll, men jag viste att det var något som folk hade emot honom.
Efter ett tag så blev vi tillsammans, han var min första kärlek jag älskade han över allt annat! Jag började skita i kompisar och familj, han va mitt allt jag ville bara vara med honom. Du vet säkert hur den första kärleken är. Jag fick höra gång på gång ”han är inte bra för dej” av folk som känt han längre än mej men jag brydde mej inte ett dugg. Jag va bara med honom och hanns så kallade vänner och vi gjorde bara en sak när vi träffade dom, vi rökte på.
Mina vänner viste om de och dom hatade de, ryktena gick och efter bara ett sommarlov så gick jag från att vara en helt vanlig tonåring till att vara en äcklig pundare som ingen ville umgås med, jag märkte på folk hur dom undvek mej så jag höll mej för mej själv i skolan, många dagar sket jag till och med i den för jag orkade inte alla människor som inte kunde se mej utan bara såg mej som en knarkare. De va ju fortfarande jag, samma personlighet, samma klädstil, allting var samma! Men bara för jag rökte lite marijuana så kunde man inte umgås med mej. Men folk ville inte inse de, mina vänner sket i mej totalt och jag drogs bara ännu mer och mer in i skiten.
Jag vet inte hur många som prövat att röka annat än tobak, men det är mycket vanligt. Jag viste inte änns att det existerade droger där jag bodde men när man väl kommer in i den kretsen så finns det över allt, inte bara lite gräs utan alla droger, sånt jag aldrig hört talas om. Det är som en annan värd och alla känner alla och alla, men de ända man har gemensamt är droger. Det är sorligt.
Jag hade ett stort bråk med min dåvarande bästa vän över sms en dag om att hon tycker jag har förändrats sen jag börja röka. Dagen efter vi bråkat kom jag till skolan och hon hade visat smsen för vår mentor. Då va de kört. Hon anmälde mej. Jag blev inblandad med socialen direkt jag va tvungen att gå hos någon slags kurator/terapeut och ta pissprov en gång i veckan. Jag har gått på dessa förjävliga möten och tagit proven med bra resultat i över ett år nu. Jag är inte tillsammans med den killen som ”förstörde” mej. Jag är helt ren, håller inte på med sånt längre. Jag har lärt mej vad droger gör mot en människa och det frestar mej inte längre.
Jag trodde de skulle bli skillnad på gymnasiet och jag skulle få en ny start. Men fortfarande känner jag mej utfryst av dom som känt mej. Det känns som om dom vill att alla ska vara emot mej… kan dom bara inte se att jag är en vanlig tjej. Jag förändrades aldrig för jag rökte lite ibland. Det ända som förändrades om mej var ryktena.
Jag är jag och har alltid vart de.

bild: https://www.google.se/search?q=rykten&hl=sv&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=OemAUuuNDoS54wTj-oDgDQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=681#hl=sv&q=rumors&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=E85N885_w6hS6M%3A%3BK-DXFqZTAadaAM%3Bhttp%253A%252F%252Fwpuploads.appadvice.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F07%252Fwhisper_2_1274347685.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fappadvice.com%252Fappnn%252F2011%252F07%252Fare-you-sick-and-tired-of-all-these-idevice-rumors-me-too%3B448%3B334