Han som förstörde mitt rykte


close_to_you

När jag blev oskyldigt dömd

När jag gick i mellanstadiet så var jag tillsammans med skolans snyggaste kille.

Jag hade spanat in denna kille sen jag gick i förskoleklassen men det var först i femman som jag faktiskt pratade med honom.

Jag trodde att jag aldrig skulle ha en chans med denna kille eftersom alla tjejer på hela skolan ville vara tillsammans med honom och han hade en annan flickvän.

När jag då väl vågade förklara mina känslor för honom blev han jätte arg och sa att han känt det samma för mig hela tiden men trott att han inte hade en chans på mig och undra varför det tog så lång tid för mig att komma fram.

Vi inledde ett förhållande och absolut hela skolan visste att det var jag och han. Vi var med varandra i stort sett hela tiden och var otroligt kära i varandra.

Men tjejerna i skolan började kolla snett på mig i korridorerna och ville inte riktigt umgås med mig längre och rykten började vandra runt genom skolan.

Jag var skolans slampa och hela skolan trodde att jag hade legat med hela högstadiet. Jag förstod ingenting det var ju jag och min pojkvän för alltid och jag hade inte pussat någon annan kille på hela skolan så varför trodde folk att jag var en slampa?

Det visade sig att alla tjejerna på skolan var avundsjuka på att jag var tillsammans med killen och spred massa rykten för att dem var avundsjuka och ville att han skulle göra slut med mig.

Det tog mig väldigt lång tid att bli av med dessa rykten. Men snart började alla förstå att dem inte hade en chans så då började ryktena avta.

Jag fick många hat kommentarer och satt i många trängda situationer under perioden mellan femman och sexan. Dem här ryktena följde även med mig till sjuan då jag bytte skola och mina klasskompisar frågade om det var sant att jag tagit hem tio stycken 25 åringar och satt på dem allihop. Det var givetvis inte sant och jag fick förklara att avundsjuka tjejer började sprida dessa absurda rykten om mig.

Då kände jag mig oskyldigt dömd. När jag och en kille var super kära i varandra och folks avundsjuka gjorde så att folk spred falska rykten om mig som tog flera år att bli av med. Jag förtjänade inte det.