Frölunda badet


images-2

En morgon när jag vaknade så hade jag och några vänner bestämt att vi skulle åka till Frölunda badet. Jag vaknade upp som vanligt,var väldigt glad över att åka till Frölunda badet med mina vänner. Jag gick upp, fixade mig och sen åt frukost. När jag hade ätit klart så började jag packa min matsäck. Nu var det dags att ta på sig ytterkläderna, jag kollade hur vädret va idag och solen lyste, som en helt vanlig sommardag. Jag slängde på mig min jeansjacka och Converse. Innan jag gick ut så kollade jag när spårvagnen skulle åka och jag skulle ta 11:an till stan och sen byta till 7:an.

Det var helt fullt vi hållplatsen det säkert många som ska åka in till stan för det var ganska varmt. När spårvagnen kom letade jag efter en plats så jag kunde sitta för det var en lång resa till stan. Jag väntade nu på 7:an för att åka till Frölunda torg. Min kompisar skulle jag träffa vid ingången till Frölunda badet så att vi gemensamt går och betalar 80 kr per/ person för 3 timmar.

Jag hoppade av från sjuan gick upp för en liten kulle och såg min kompisar vänta på mig. Vi gick in betalde, byte om i omklädningsrummet och ut på badet.

jag ville åka rutschkanan skrek jag.

Jag har åkt ett par gånger innan. Sen så ropade en av vakterna på mig och bad mig följa med dem till ett rum. Jag sa inte emot utan följde bara med, men jag tänkte inom mig… vad har jag gjort?

Varför åkte ni två och två på rutschkanan frågade vakten?
Jag har inte gjort det eller vi har inte gjort det
Jo… Jag såg dig, och din kompis satt bakom dig och hon höll fast dig och där med måste slänga ut er alla sa vakten.
Men det var inte jag och min kompis vad är det du inte förstår, kolla på övervakningskamerorna om du inte tror mig.
Ja, jag ska kolla på övervakningskamerorna så kommer jag tillbaka en stund.
Okej!
Jag måste be om ursäkt för att ni blev anklagad er eller dömda er till något ni inte alls har gjort. Och därför ska jag gottgöra er med en varsin bio biljett.