Fredag!!!


dömda3

Efter en lång fredag i skolan med mina kompisar så bestämde vi oss för att gå ut och ha kul den kvällen. Nattklubb föreslog Markus, en utav mina närmaste kompisar. Alla var med på förslaget och vi bestämde oss för att mötas upp i centrum klockan 21:30. Jag hade inte varit ute och festat på ett bra tag innan dess så jag var väldigt laddad inför natten. Påväg in till klubben så blev vi stoppade utav vakterna, de sa till oss att vi inte får komma in eftersom det är 20års gräns fast än det stog 18+ på deras facebook sida, utan ens att ha kollat på vårat legg så visste han att vi var yngre än 20. De flesta vakterna gör såhär när det börjar bli för mycket folk inne på nattklubben, dom släpper inte in fler ungdomar eftersom dom anser att vi inte kommer köpa något där inne och då förlorar dom på det. I den situationen så kände jag mig dömd som fattig.
Jag och mina kompisar bestämde oss att gå vidare till en annan nattklubb där vakterna alltid släpper in oss. Efter en lång natt festande, drickande och flörtande så var vi påväg hem. Ingen utav de som jag var med bodde på samma område som jag, så jag fick ta bussen ensam hem från centrum.
Nära min hållplats hem så steg fyra alkohol påverkade flintskalliga ungdomar på bussen och satte sig nära mig. Jag såg reflektionen på bussfönstret hur dem stirrade på mig som om de ville råna mig.
Äntligen så var jag framme vid min hållplats då jag steg av, i samma ögonblick hörde jag en utav ungdomarna skrika terrorist, förmodligen för att jag är muslim och har svart hår. De dömde mig som en terrorist, självklart kände jag mig träffad och dömd utan ens att dom vet någonting om min bakgrund, men samtidigt så dömde jag dem som rasister bara för att dom inte har hår på skallen för de flesta rasister jag har sett har flintskallig huvud.
När jag kom hem så deckade jag i min säng, vaknade upp nästa dag med en sjuk bakfulla och hade glömt bort nästan allt från natten.