Ett ursprung. Ett stort fel…


Jag ska berätta om en person som blev dömd pågrund av sitt ursprung och sin religion. Jag själv har varit emot de folkslaget och tyckt att de inte är något man ska ha med att göra eftersom man hört så många ryckten men också en del sanna historia. Men en dag lär jag känna en person som just kom från de landet och trodde på den religionen. Och vet ni vad? jag blev kär i den personen, i början så trodde jag att de aldrig skulle gå för personer runt omkring mig hade ett stort hat för just de folkslaget och de var fel att överhuvudtaget var en bra vän med personena från de landet. Men jag gjorde de man absolut inte fick göra, jag blev tillsammans med en person från de landet. Mina föräldrar får reda på det och dem blir så besvikna de känner sig misslyckade och blir förbannade över att jag älskar en person.
Och i detta fallet så ser ingen de jag ser i den personen, jag ser en person som har ett hjärta av guld en person man kan lita på och som har känslor precis som alla andra.
Och jag personligen kan inte döma människor efter deras ursprung, eller deras religion efter denna upplevelsen de har helt ändrat på min syn efter allt.
Men den personen blev dömd av mina föräldrar och de sårade mig djupt för dom lärde aldrig känna den personen och fick inte se hur den personen var som människa i grunden. De dömer efter ursprung,utseende och religion.
Enligt mig är de ett stort fel.. En sådan person som har alla de goda egenskaperna men har ett så kallat dåligt ursprung ska inte lämnas för en sådan person som har så fina egenskaper träffar du bara en gång. Så lämna inte en person som du älskar även om andra tycker att de är fel att ni umgås.