Dömde en tjej för frisyr


korthårig-tjej

inte en gång inte två och inte tre gånger har jag dömt personer pga deras utseende som till ex: det va en tjej som hade väldigt kort hår,bara lite stubb på huvudet hon var inte tjock men lite större än mullig och hon hade stora bröst så jag tänkte så här direkt att hon måste vara lesbisk utan tvekan. sen hur mer tiden gick och hur mer jag såg henne så märkte jag att först och främst att hon var rolig och snäll och väldigt lätt att prata me.
Tiden gick och ja gillade faktiskt henne mer och mer, att ja dömde henne för att vara lesbisk är nånting jag ångra tänkte ja för mig själv.
efter jullovet,alltså början på 2013 så såg ja att hon hade längre hår och så här coolt tjejigt hår som men bara vill glo på dag in och dag ut och nu låter de säkert som att jag blev förälskad i henne men de är och blev jag inte men som sagt att ja dömde henne för att vara lesbisk tyckte ja idiotiskt nu men ja hörde att hon sagt att hon är bisexuell och idag är hon faktiskt den person ja uppskattar mest på skolan.