Dömd till hora


dömd31

Jag blir kallad ord så som hora och fitta. Folk ber mig dra åt helvete. Jag får sms och meddelanden på facebook där personer, som jag knappt känner eller inte alls känner, driver med mig. De som skriver till mig kanske ser det som ett skämt men till slut går det för långt och det är inte kul längre!

I början förstod jag inte ens att de skämtade med mig utan jag tog det seriöst. Så om någon skrev ”Du är go” eller något liknande kunde jag tolka det som om de menade det, men egentligen sitter han med sina kompisar och skrattar åt det svar jag skickar tillbaka. Jag fick sms från en killkompis, eller ja vi var tydligen inte kompisar längre, där han skrev ”Du ser ut som ett sexmonster, ring om du vill göra något!”. Att en kompis som jag pratat med väldigt mycket, och dessutom om allt, kan gå till att bli en sådan idiot är helt sjukt. Inte så långt efter det, så börjar jag få vän förfrågningar på facebook från killar i hans klass. Jag lägger till dem. Och självklart så dröjer det inte lång stund innan meddelanden börjar komma. Det kan stå sådant som ”du är snygg”, ”älskar dig” osv.
Jag anklagas även av min före detta kompis att jag raggar på alla killarna i hans klass.
Men detta är inte allt.
Sen blev min facebook hackad och det börjar gå runt rykten på ön där jag bor om att jag legat med en kille vilket inte är sa! Jag har aldrig ens träffat den killen som det nu går runt rykten om att jag legat med? Det var efter detta jag började bli kallad för bl.a. hora.
Som sagt så kan ju detta klassas som skämt av dem, men jag tycker inte det är kul och jag döms till att vara en hora och inte minst så stärker ju ryktena detta påstående. Jag hoppas de snart inser att det endast sårar mig och det är bara omoget att hålla på och sprida falska rykten!

-Alice