Dömd kärlek


DÖMD

För flera månader sedan stötte jag av ren slump ihop med en kille på krogen. Jag och min tjejkompis hade tidigare under dagen bestämt oss för att klackskor var kvällens måste. Men jag och klackskor har aldrig gått hand i hand och när jag dessutom fick i mig en och en annan drink för mycket var platsen bredvid killen mycket lockande. Jag slog mig självklart ned bredvid honom och innan jag gick därifrån hade jag ett nytt nummer i kontaktlistan.

Vi började prata och han var trevlig, trevligare än vad jag kom ihåg. Han snackade om att han ville träffas igen, men jag kände att det verkligen inte var rätt.. Jag antog då att denna kille ”bara ville ligga”, dels eftersom smsen var väldigt vinklade så och dels eftersom att ”titta på en film hemma hos någon som är ensam hemma” inte alltid slutar som man tänkt sig. Jag tänkte långt innan att jag borde slutat skriva med honom för länge sedan för varför skulle han vilja något mer än att ha sex, allt tydde ju på det. Men nej, jag dömde honom och jag hade fel!

Jag lät han några veckor senare komma hem till mig i alla fall och visst jag tog en risk efter som jag hade min förutfattade mening om att denna kille bara var ute efter en sak.. Men när vi väl träffades så insåg jag hur fel jag hade, för vi låg inte och vi hade bara så otroligt roligt tillsammans utan att egentligen göra något speciellt. Då tänkte jag verkligen hur fel det var utav mig att döma honom för han var allt annat än killen som bara ville ligga. Han var killen som ville något mer, killen som jag föll för och som senare blev min.