Dömd efter bråk


näääääva

Jag har alltid varit en kille som har slagits. Har alltid bråkat men har oftast haft anledningar som man inte behöver gå in på detalj på.
Jag slogs oftast i skolan, men även på fester också. Men det var mest i högstadiet som jag slogs.
Så när jag började på gymnasiet så slutade jag att slåss, för att det va då det började att växa ett rykte om mej att jag var en bråkstake som alltid var ute efter bråk.
Jag har ett bra exempel på vad som kan hända när man blir dömd som en bråkstake som alltid vill ha bråk.
En dag kom min vän Alexander fram till mej och frågade om jag ville gå på en fest som några av hans tjejkompisar skulle ha på fredagen.
Jag svarande att jag gärna ville komma eftersom många av mina vänner skulle till den festen.
Men på torsdagen kom min vän Alexander fram till mej och sa att dom hade sagt att dom inte ville att jag skulle komma efter som jag alltid ställde till med bråk.
Jag sa till alexander att jag inte har bråkat på mer än ett halvår nu och att jag inte vill eller har lust att hålla på att börja bråka med andra.
Alexander sa att han redan hade sagt det till dom men dom hade fortfarande sagt att jag inte får komma.

Det kändes verkligen inte kul alls för mej efter som jag hade lagt det bakom mej och vill absolut inte hålla på och bråka mer.
Det jag ville ha sagt med detta är att även om man slutar med tex att slåss så kommer det alltid finnas folk som dömer en efter saker man har gjort.
Men nu har har jag inte slagits på ungefär 3 år vilket känns jätte bra och folk har slutat att dom mej efter den jag var förut . så nu blir jag bara dömd som en trevlig snäll kille som jag igentligen är.