Dömd


Jag är jävligt trött på ALLA fotbollsdomare i Italien och Nästan alla lag i Italien.
Jag älskar fotboll och framför allt ett lag i Italien som är världens vackraste och bästa lag som heter Fotball Club Internazionale Milano eller kort och gått Inter.
Anledningen till att jag stör mig och ”dömer ut” domarna och många av lagen i Italien är för att mitt kära och underbara Inter blir bortdömda nästan varannan helg när de spelar och jag börjar bli trött som fan på det.
Då kanske man undrar vad har lagen och domarna med saken att göra, jo för vid 2006 så var många lag inblandade i Calciopoli där många av de italenska klubbarna köpte domarna så att de skulle vinna matcherna och även spelade på sitt eget lag så de kunde vinna pengar också.
Några av lagen som fuskade var Milan, Fiorentina, Juventus, Roma bl.a och Bari som blivit dömda vid ett senare tillfälle för en annan skandal efter calciopoli.
Säsongen efter 2006/2007 fick många klubbar minus poäng när säsongen drog igång och spelare, presidenter och domare har blivit avstängda antingen på livstid eller bara något/ra år.
Därför jag börjar bli lack nu är för att vissa av lagen som fuskade då får för många gratis saker i matcherna som spelas nu och Inter aldrig får billiga straffar eller liknande saker och börjar ana att en ny skandal kommer komma fram snart i Italien.
Anledningen till att vi blir bortdömda av domarna är för att många av de andra lagen är avundsjuka på Inter för att de är de enda laget som alltid spelat i högsta ligan i Italien och de enda som vunnit trippeln av de italenska lagen.