Det är så dom är!


lucylm

Vi tror oss veta hur dom alla tänker, hur dom regarar på saker och vad dom vill. Alla vill dom samma sak. Dom är känslolösa, elaka, tänker bara på sig själva och framförallt så vill dom bara ligga….

Jag och mina kompisar pratar om killar hela tiden, min mamma sa att hon aldrig varit med om några tjejer som pratat så mycket och som kan älta saker fram och tillbaka. För det är precis vad vi gör, vi ältar och ältar I hopp om att komma fram till något smart.

Killproblem hör ju idag till vardagen och det största problemet är att man tror sig veta hur de tänker, känner och vill vilket leder till att mina problem helt plötsligt blir olösbara.

“Han vill inte ha mig”
“Han vill bara ligga, jo jag vet det”

Nej! Hur kan jag veta det?

Jag bara antar det för att det fanns en kille en gång som bara ville ligga. Sen baserar vi tjejer alla killar beteende efter den killen. Alla killar är faktiskt inte känslolösa svin som bara vill ligga. Dom vill precis som vi ha kärlek, trygghet och en tjej det pirrar I magen när dom ser.

Desto fler killar jag pratar med desto mer förändras mina åsikter om hur jag trodde dom var. Jag blir lika förvånad varje gång och när min killkompis sa att han längtade efter dagen då han skulle träffa den rätta. Han sa att han skulle känna sig så lycklig och trygg, det var det finaste jag hört.