Busshållplatsen


CITY-dvd_webb

Varje gång jag stod och väntade på bussen vid hållplatsen var det en tjej som tittade jättesurt på mig. Hon brukade vara där med en kille och troligen var det hennes kille. Nu har det gått mer än ett halvt år och jag orkar inte mer utan jag vill bara veta varför hon tittar så snett eller surt på mig. Varje gång jag såg den tjejen vid hållplatsen så undrade jag hela tiden om jag hade gjort nåt dumt mot den här tjejen eller om hon ens känner mig. Detta pågick väldigt länge men jag tålde det ändå
En dag när jag skulle stiga av bussen så kom tjejen exakt bredvid mig och hälsade. Hon pratade med mig och verkade jättetrevlig. Hon tyckte att jag hade jättevackert hår. Jag och den här tjejen pratade hela vägen. Till slut kom det fram att tjejen var från samma ställe som jag. Hon tyckte också att det var trevligt att prata med mig och hade bara tittat på mig för att hon ville prata med mig.
Jag trodde att hon dömde mig flera gånger men egentligen var jag som dömde henne. Man dömer folk väldigt ofta men tänker sällan på det. Jag tror alla fördomar man har är för man vet inget om dem.