18 december, då allting började.


meeeeex

– Kommentarerna rullar in, läsarna ökar, folk anklagar..

Det började med att ett instagram konto skapades där dom skrev skit om alla möjliga personer från hela göteborg, dock blev jag själv uthängt med en grovt kränkande & påhittad text som som skrev och la ut tillsammans med min bild. Jag fick meddelanden & flera samtal om att jag var med på deras sida, när jag gick in och kollade så var man tvungen att bli accepterad för att följa dom. Jag fick ett meddelande på facebook med en bild som en tjej print screenat för att visa mig det som stog om mig.

Jag visste inte vad jag skulle göra eftersom jag blev ledsen med tanke på den påhittade & mycket kränkande texten som kommit ut. Jag tyckte detta var helt oacceptabelt och hotade dom med astt anmäla dom till polisen om dom inte tog bort kontot eller min bild. Efter ett bra tag med tjaffs och fula ord från dom så gick dom med på att ta bort bilden istället för att bli polisanmälda. När dom tog bort den så polisanmälde jag ju endå efter som detta INTE var okej!

Jag och en vän till mig visade det till våran lärare och hon såg att det stod om hennes dotters vän, hon blev chokad och sen så gick hon för att anmäla detta till polisen.

När bilden på mig gick bort och efter det på några fler personer så började 2 tjejer anklaga mig (nämner inga namn) utan att ha några alls bevis på att det var jag, för att folk skulle gå på det så skapade dom en fejk bild på att jag och en till person skrev till varandr på kik att lägga ut bilder o.s.v så dom började tagga mig på facebook och skriva att det var jag så det spreds ganska snabbt. Folk började skicka hotmeddelanden, fick hotsamtal, folk kom utanför mig och dagen efter var det dags för skolan.

Jag vaknade upp på morgonen så fick jag höra att det kommit ut ett nytt konto på instagram och även en facebook grupp om att dom skulle samlas och göra katastrof.

Jag var beredd på att gå till skolan & bestämde mig verkligen för att göra det eftersom jag INTE stod/står bakom kontot så jag hade ingenting att vara rädd för och varken någonting att dölja så jag gick upp på morgonen och åkte mot skolan. När jag kom fram till skolan så såg jag att det var polisbilar utanför skolan och flera poliser, när jag gick in i skolan var allt helt okej allt var lugnt. Min lärare såg mig och ville snacka med mig och bad mig att åka med polisen för att slippa detta som skulle hända, för min egen säkerhet.

Jag åkte då med polisen utan att tveka för jag var inte rädd för någonting, visst jag va rädd för all hot men jag va oskyldig så jag hade ingenting att dölja. Jag följde då med polisen till förhör och satt där i 7 trimmar ungefär. Jag kunde varken sova eller äta någonting för jag tänkte bara på hur den personen som skapade detta för mig inte skämmdes och hade skuldkänslor, att den personen ens inte skämms. Jag fattar inte.

Under loppet som var utanför skolan, där en tjej misshandlades. Det var inte jag för folk hade trott att jag blev misshandlad men det var inte jag för jag va hos polisen under tiden allting hände. Men tycker självklart synd om tjejen och hoppas hon mår bra. Det som hände igår & sägs kommer hända idag med löser ingenting det gjorde bara situationen större och värre än vad den faktiskt var.

Efter polisförhöret så fick jag äntligen träffa min familj och allting gick bra, redan under förhöret så började media ringa. Då ringde det från massa olika tidningar, nyheter o.s.v. Jag ställde upp på flera intervjuer och flera frågor, när jag skulle sova så ringde telefonen hela kvällen och det var media hela tiden. Jag tröttnade på dom och bad dom om att låta mig vara för att det har vart en jobbig dag/natt för mig så jag ville verkligen vila & sova ut jag orkade inte med mer tjat och frågor..

Så när jag loggade in på bloggen så såg jag att allting var rena katastrofen. Alla medier är fulla med händelsen, men jag är helt oskyldig och det viktigaste är att få fram rätt person som står bakom allting detta. Jag är glad att min familj & jag och mina närmaste vänner mår bra som verkligen bryr sig om mig och kom för att kolla hur jag mådde under den kvällen det spreds på facebook. Att se dom vid dörren och komma in till mig var en ren LYCKA. Att jag hade någon som verkligen brydde sig om mig och kom hela vägen till mig för att se vad som hänt och hur jag mår eftersom jag inte svarade på min telefon. Så min familj & dom vännerna är allting jag behöver.

Jag litar inte på någon mer förutom min familj & mina nära som va hos mig. Resten kan sluta höra av sig helt enkelt, längtar bara tills dagen den rätta personen kommer fram och den dagen kommer jag vara så jävla lycklig så jag inte kommer kunna beskriva det.

Det är hur jobbig som helst att bli falskt anklagad, man mår dåligt både psykiskt och fysiskt men sanningen kommer snart att komma fram.